Hej kära medarbetare!

Det är så härligt att ljuset har återvänt och att våren står för dörren.
Vi har haft en riktigt stark inledning på året och i februari har vi ökat 27% mot samma månad förra året!
Hela bemanningsbranschen fortsätter att växa och det visar att vi är i en framtidsbransch.
Det är många som uppmanar vänner och bekanta att söka sig till oss på Jobzone, något vi är väldigt tacksamma för.
Att medarbetare rekommenderar oss som arbetsgivare är det absolut bästa betyg vi kan få!

Jag avslutar med några ord från min favoritbjörn;

 Nalle Puh: Vilken dag är det idag?
Nasse: Det är idag.
Nalle Puh: Det är min favoritdag!

Mvh

Anton Lind
VD Jobzone Sverige

Jörgen har ordet

Hej!

Som Anton skriver har vi fått en riktigt bra start på året!
Vi har fått riktigt bra förstärkningar i vår laguppställning vilket gör oss ytterligare starka.
Gällande prognos för kommande försäljning under året har jag fått endast positiv information från samtliga enheter i vår koncern varför år 2018 har alla förutsättningar att bli ett lysande år!
Ber er också att fortsätta berätta för omvärlden om vårt mycket viktiga event ”Running For Shelter” så att det blir en fortsatt succé!

Jag önskar er en härlig vår, den är här snabbare än vi tror!

Sköt om er!

Jörgen

Stockholm

Dom två första månaderna öppnade vi starkt!
Vi ökade omsättningen med hela 24,1% mot samma period förra året.  Nu gäller det att hålla tempot uppe och framförallt säkerställa att vi även fortsättningsvis kan rekrytera motiverade och kompetenta medarbetare. Vi är evigt tacksamma att så många hjälper till och tipsar oss om nya medarbetare som vill komma in och förstärka vårt lag. Vi söker idag ca 150 C- och CE-chaufförer. Under hela våren kommer vi ha rekryteringsträffar uppe på kontoret. Vi kommer att ha det på torsdagar jämna veckor mellan 09:00-19:00. Det är bara att droppa in för ett möte.

Med vänlig hälsning,
Henrik Stäveby-Hägglund
Partner, Kund- och medarbetaransvarig

 

Bygg & anläggning Jobzone

Vi har haft en bra början på året där vi välkomnat många nya medarbetare. Nu blir det ljusare ute och även om vi haft riktigt vinter de senaste veckorna så börjar våren närma sig. För oss på bygg och anläggning så innebär det att vi kommer att behöva utöka personalstyrkan med anläggare och grovarbetare för utomhusarbete. Känner du någon som har erfarenhet av yrket, innehar svenskt körkort och som inte har något emot tidiga morgnar och utomhusarbete är vi intresserade av träffa dessa personer. Mejla Hjalmar.hagman@jobzone.se

Sörmland

Årets hittills kallaste och halaste månad har bringat en hel del resor runtom regionen för att presentera lösningar för både nya kunder men samtidigt dra igång lite nya projekt hos gamla.Vill passa på att säga att det verkligen märks att det går bra för Jobzone runt om i Sverige, att vi haft en fantastisk start för 2018 och känner mig självsäker när jag säger att det kommer att fortsätta i rätt riktning. Både Januari och Februari har varit en rolig utmaning för många av våra medarbetare här nere. Det har blivit mycket nya ansikten och långa dagar för oss här nere. Vi har definitivt anställt en hel del stjärnor som får extremt bra lovord från kunder. Vi hoppas att dessa fortsätter i våran resa och hjälper oss att fortsätta bygga på den positiva lagandan som Jobzone står för. Ser fram emot att se er alla på pingiskvällen den 17/3!
Ha det bra kära läsare och kom ihåg att hålla hastigheten nere i våra skogar.

Andreas Jildengran
Konsultchef

Som ni har sett på våra nya långärmade tröjor står det ”Vi lever våra värderingar” på höger ärm. Vad menas med det? och vilka värderingar är det som avses? Jo, först och främst är det ju vår vision om att vara ”Branschens bästa arbetsgivare” som skall genomsyra allt som vi i egenskap av arbetsgivare gör, men också våra kärnvärden som skall prägla våra handlingar oavsett vilken nivå man jobbar på i företaget. Ni fick dessa när ni började hos oss och ni som varit med sedan 2010 var själva med och skapade dem, men när kikade ni på dem senast och när tog ni ett beslut i tjänsten baserat på dem? Kika gärna på dem igen nedan och fundera över dem i ert dagliga arbete.
Våra kunder
All vår framgång är beroende av hur framgångsrika vi gör våra kunder. Denna vetskap ska prägla varje
tanke och handling hos alla!
Vårt samhälle
Som en medspelare i
samhället och vår omvärld
ska vi också vara en aktiv givare.
Genom våra handlingar ska vi
bidra till samhällsutvecklingen, stötta utsatta grupper och bidra till en minimal miljöpåverkan!
Vår ekonomi
En sund och stark ekonomi är grunden i ett företag som är bra både för kunder och medarbetare. Behandla varje krona som din egen och se till att den skapar värde för företaget och kunderna!
Våra medarbetare
Tillsammans är vi ett team som skapar framgång för våra kunder. Vi behandlar och bemöter varandra på samma sätt, oavsett person eller situation. Jämlikhet, lojalitet, ärlighet och respekt skall genomsyra vårt förhållningssätt gentemot varandra.
Vår kvalitet
Jobzone ska alltid förknippas med ordet kvalitet. Från genomförande av uppdrag till bemötande av kandidater. Och alltid med ”det lilla extra i varje handling!
 / Rolf

Rundpingiskväll med mat & dryck

Som en härlig fortsättning på det nya året drar vi nu ihop en pingiskväll med mat & dryck på O`Learys i Tele2arena lördagen den 17 mars kl. 17.00. Vi har hyrt hela pingisrummet och kommer att börja kvällen med rundpingis och sedan äta hamburgare med något gott att dricka till. Du behöver inte vara någon stjärna för att spela och ha kul, men den som inte vill spela kan så klart bara komma och hänga i fåtöljerna med något kallt att dricka.

Paketet med pingis, valfri burgare och en öl (alkoholfria alternativ finns) kostar 395 kr, men vi står för merparten och drar endast 100 kr från din nästkommande lön. Anmälan görs senast den 13 mars till tilde.alriksson@jobzone.se. Givetvis är respektive välkommen till samma kostnad. Kommer du från annan ort än Stockholm kan du få reseersättning.

Adressen är Tele2arena Arenaslingan 14.

Vi ser fram emot en rolig kväll tillsammans!

Utmana dig själv med oss!

Lördagen den 21 april är det dags för Athea Mälarmaraton i Västerås. Som en av huvudsponsorerna vill vi göra något extra i år och bjuder därför in er att springa halvmaran tillsammans med oss. Vi kommer hela tiden att springa tillsammans i en samlad grupp och det kommer inte att vara något maxtempo utan alla skall kunna hänga med. Banan är flack och större delen springs på asfalt. Om någon skulle vilja springa helmaran så går det givetvis för sig att bara fortsätta ett varv till. Då kan du springa andra varvet i vilket tempo som helst, men det första varvet joggar man runt med oss.

Förra året var det relativt svalt under loppet så i år har vi satsat på långärmade funktionströjor med Jobzone loggan. Skitsnygga om ni frågar oss. Jag och Ronnie kommer att stå i Jobzonetältet och grilla hamburgare till er deltagare så att ni har något att se framemot efter loppet.

Jobzone står för anmälningsavgiften, tröjor, mat och dryck och skänker 100 kr till stiftelsen Min Stora Dag för varje person som går i mål. Skjuts till och från Stockholm, Jönköping, Uppsala, Nyköping och Södertälje kan ordnas.

Meddela oss med mejl till rolf.smeds@jobzone.se senast den 16 mars om ni vill och kan medverka och om ni önskar skjuts från någon av ovanstående orter. Just nu är vi 13 deltagare, men hoppas att fler vill vara med och utmana sig själva för en god sak.

På denna länk hittar ni mer info om loppet:

http://www.ateamalarmaraton.se/

Alexander Weman

…och så några ord från rekryteringsavdelningen

Hej!
Efter en välbehövlig semester i ett varmt land sitter jag åter på min plats på jobbet. Efter en temperatursänkning på ca 50 grader när vi landade och lite obligatorisk komma-hem-efter-semestern-sjukdom kan man kanske tänka att jag skulle vara lite låg. Men, icke! Jag har till och med längtat till jobbet. Jobzone har något speciellt; sammanhållning, omtanke om alla våra medarbetare, en positivitet och ett driv att göra skillnad utöver det vanliga. Vem blir inte glad av att vara en del av ett sådant gäng? Kom ihåg att ni alla är en del av detta och våra dörrar står alltid öppna för er. Glöm inte att anmäla er till pingis- och hamburgarkvällen den 17:e mars. Det kommer bli kul! 😊

Katarina Nevenius
Rekryteringsansvarig

Månadens medarbetare

Denna gång vill vi presentera Nicolas Dib som månadens medarbetare!
En speciell eloge till Nicolas Dib som på den korta tiden vi haft äran att ha honom anställd fått lovord från tre stycken olika arbetsgivare.
Tusen tack Nicolas för ditt fantastiska jobb, maila mig på andreas.jildengran@jobzone.se så skickar jag två biobiljetter till dig.

Andreas Jildengran
Konsultchef

Per Lindberg, kontorschef Sörmland

7 snabba frågor

Denna gång ställer vi 7 snabba frågor till vår Franchisetagare Per Lindberg som har ansvar för området Södermanland.

 1. Vem är Per Lindberg med 3 ord?
  Social, glad & envis.
 2. Hur hamnade du på Jobzone?
  Jobzone sökte franchisetagare i Södermanland där jag bor.
 3. Vad har du för roll på Jobzone?
  Jag är franchisetagare/kontorschef på Jobzone i Södermanland.
 4. Vad gör dig glad?
  Bra affärer 🙂
 5. Vilka 3 saker skulle du ta med dig till en öde ö?
  Jag skulle ta med min fru, mina barn & min bössa.
 6. Vad gör du när du inte jobbar?
  Sportar!
 7. Vilken är din favorit film?
  Marvelfilmerna! Jag gillar filmer med mycket action.

Månadens tävling

Påsktävling
Vinn ett jätteägg fyllt med godsaker genom att gissa resultatet i landskampen mellan Sverige och Chile på Friends Arena den 24 mars. Den som kommer närmast vinner ägget. Om flera personer gissar rätt resultat lottas det ut bland dessa. Ditt svar vill vi ha senast den 23 mars på mejl till tilde.alriksson@jobzone.se.

Lycka till!

Nya medarbetare på kontoret

Karin Marklund, från Lidköping från början.
Kund och Medarbetaransvarig Tjänstemän Jobzone Stockholm.
Jag kommer närmast från Prime Professional där jag varit konsultchef inom tjänstemän i ca 2,5 år. Innan dess arbetade jag på SJR/SW som säljassistent i 1,5 år och läste då även personaladministration. Innan dess har jag varit flera år i telecombranschen, drivit eget företag mm. På fritiden så går jag promenader med min cockerspaniel Molly och hon älskar att springa utan koppel i skogen eller på isen nu på vintern. Jag reser mer än gärna och det blir både solsemester och skidor i Idre varje år. Lite golf, lite motorcykel och lite extrajobb hinner jag också med. Är hudvårskonsult inom Mary Kay sen många år. Jag är glad, social och resultatfokuserad som kommer arbeta med Jobzones kunder inom ekonomi och administrationstjänster. Det jag ser fram emot är att få arbeta i en större organisation och få bidra till fortsatt framgång med mina ideer, erfarenheter och arbetsinsats. Jag känner mig sååååå välkommen utav alla goa kollegor i Stockholm, och jag känner verkligen Jobzoneandan som är fantastisk! 😊

Karin Marklund

Anette Wedar, ekonomiassistent på Jobzone.
Har tidigare jobbat som ekonomiassistent på Hermelin Handels. På fritiden lever jag ett aktivt liv där mitt intresse av sport och träning tar upp en stor del av mitt och min familjs tid. Då jag själv varit en lagspelare inom både fotboll och handboll, ser jag fram emot att vara en del av Jobzone och utvecklas inom mitt arbete på ekonomiavdelningen.

Anette Wedar

Jessica Lagerqvist, Managing Partner Jobzone Stockholm

Fritidsintressen: att uppleva livet med min snart 8 åriga dotter och att umgås med mina vänner i samband med matlagning och middagar, musikquizar, filmkvällar eller tävlingsinriktade fritidsaktiviteter som bowling/biljard etc. Fjällvandring och storstadsbesök gillar jag också liksom att sporta.

Förväntningar på tjänsten eller Jobzone: att få arbeta i ett företag med människor jag trivs med och delar värderingar med. Ett jobb som medför att jag får möjlighet att bidra med att vidareutveckla Jobzone Stockholm och de partners som arbetar där.

Jessica Lagerqvist