Hej alla kära medarbetare!

Wow vilket drag det har varit under maj månad! Månaden har bjudit på många nya kundsamarbeten och vi har ökat omsättningen med nästan 30%!! 🙂 jämfört med samma månad förra året!

Detta är otroligt stimulerande och vi förväntar oss fortsatt växt under juni. Detta innebär även att vi sprider våra duktiga och engagerade medarbetare över landet. I skrivande stund har vi Jobzone personal i Stockholm, Södertälje, Uppsala, Västerås, Karlstad, Oskarshamn, Kalmar, Jönköping, Nyköping, Katrineholm, Strängnäs Eksjö, Uddevalla, Helsingborg mfl…

Jag vill passa på och önska er en riktigt härlig sommar!

”Underbara framtid, det mesta är ännu ogjort”

Anton Lind

VD Jobzone Sverige

Jörgen har ordet

Hej!

Som Anton skriver har vi ökat rejält i maj vilket är underbart roligt!
Vi har startat upp ett projekt för att öka vår närvaro inom lager och industri/produktion där vårt koncept ”Produktiv Bemanning och Rekrytering” ska skapa vår framgång.

Det är en grupp bestående av tre medarbetare i Jobzone Stockholm som aktivt kommer arbeta med detta projekt och det är full fart från början!

Önskar er alla en underbar sommar!

Sköt om er!

Jörgen

Bowlingkväll i Västerås

I Västerås har vi haft en lyckad samling på kontoret för alla anställda.
Där har våra chaufförer fått prata om hur man kan förebygga skador på fordon och gods på arbetet.

Direkt efter det flödade det in både Pizza och dryck på kontoret och vi gick sedan gemensamt vidare till Strike där vi hade bokat upp oss på två timmar bowling. En perfekt uppladdning inför sommaruppdragen.

Tack alla som var med!

/ Alex och Ronnie

Jönköping och södra Sverige

Nu har Stefan och Justina bråda dagar. De har cirka 70 konsulter ute på flera orter. Bland annat i Karlstad, Båsta, Värnamo, Helsingborg och Jönköping med flera och de kommer omsätta närmare fyra miljoner i juni.

Många nya medarbetare kommer från Polen och Baltikum och ska då ha boende och id06 leg med mera vilket tar tid för våra vänner i Jönköping att rodda med.

Därav har de inte hunnit skriva om sin region till denna Zap, vilket vi förstår. De hoppas ta igen det till nästa månad och kan då berätta om hur det har gått sen sist.

/ Lycka till Stefan och Justina ni gör ett kanonjobb!

Hittelön!

Som ni alla vet behöver vi få in ett stort antal chaufförer till sommaren och vill därför premiera den som tipsar om en chaufför med C- eller CE-kort, som leder till anställning i minst 6 veckor, med 1200 kr. Messa eller ring Michelle på 070-167 85 11 om du har ett tips.

Lyckad pubkväll på huvudkontoret

Vilken skön combo vår pubkväll med Mexikotema och ett Eurovision Contest-rum blev! Kul också att många deltagare klätt ut sig i sombrero, poncho och andra attiraljer. Vi blev lite över 50 pers som åt varma quesadillas med guacamole, salsa och grädfill, vilka vi sköljde ner med iskalla Coronas till tonerna av mexikanska serenaders. Rolf ”Rolfen” Smeds, en av Jobzones grundare, tog med sin gitarr och körde ett roligt musikquiz som vanns av Pierre Andersson och Christoffer Sjölander som svarade rätt på de flesta frågorna som spände över så vitt skilda musikstilar som reggae, synth, country, pop och hårdrock. Pris för bästa kostym gick till Christoffer Uhlin. Stort tack till Michelle, Per, Tove, Fredrik, Albert, Pierre och Chrille som roddade ihop festen.

Save the date

Datumet är spikat, lokalen bokad och maten beställd. Lördagen den 1 juli kör vi årets sommarfest för er som bor och jobbar i Stockholm, Sörmland, Västerås och Uppsala. För övriga orter kommer info löpande.

Vi kommer ha ett tema som är hemligt än så länge och som vanligt kommer vi att bjuda på en välkomstdrink, generös buffé och något gott att dricka. Det kommer också att bli tävlingar med fina priser och underhållning. En inbjudan med mer info kommer ut inom kort. Till dess; lägg in datumet i era kalendrar för detta vill ni inte missa!

Förra året stod programledaren Peter Rylander för underhållningen på sommarfesten

Sörmland

I Sörmland är det full fart med att täcka upp för semesterperioden. Vi söker svetsare, mekaniker, chaufförer m.m

Vi är glada att välkomna två nya medarbetare inom administration:
Sofia Olsson som nygammal konsult i Södertälje och Madeleine Ivanov i Strängnäs.

I Katrineholm gör våra polska och litauiska konsulter succé och ställer upp på all övertid och helguppdrag , då kunden har massor att göra.
Vi är också glada att: Andreas Jildengran har startat som arbetsledare för alla konsulter i Sörmland. Han praktiserar nu på alla arbetsställen under några månader för att lära känna våra kunder och konsulter. Detta har uppskattats mycket. Både av kunder och medarbetare.

Alla konsulter jobbar på jättebra och vi får bara lovord från våra uppdragsgivare.

Vi ser nu fram emot en bra och kul sommar 🙂 

Per Lindberg

Mr. Sörmland

Running for Shelter ser ut att bli en succé i år igen!

Det är kul att se hur vår egna välgörenhetsstraffet Running for Shelter växer år för år. I skrivande stund har vi lika många lag anmälda som kom till start förra året och då är det ändå tre och en halv månad kvar till loppet!

Nytt för i år är att friskvårdsföretaget Totalkropp kommer att ta med sig två massagebänkar till RFS för att massera onda vader och lår efter loppet och att vår fotograf Patrik Gineman kommer att lägga upp alla bilder från loppet och efterfesten på Facebook för gratis nerladdning. Sedan kommer vi att ta in ett gäng bajamajor eftersom så få verkade hitta till omklädningsrummen under förra året lopp trots skyltning.

Årets funktionströjor till löparna är galet snygga! Dessa kommer också att finnas att köpa på hemsidan för dem som inte är med och springer. Om du vill vara med och springa så kontaktar du din närmaste chef för mer information. Det är givetvis gratis och du och din familj får ta del av all mat och dryck och aktiviteter under dagen.

Hoppas vi ses där!

/ Rolf

Månadens medarbetare

Denna månad vill vi presentera Pontus Swing som månadens medarbetare.

Pontus har gjort ett väldigt gott intryck hos Stena Recycling i Rosersberg, där han efter avklarat första uppdrag som CE-chaufför på lastväxlarekipage valt att fortsätta sin interna utbildning. Han går från klarhet till klarhet och breddar hela tiden sin erfarenhet som chaufför inom återvinningsområdet. ”DJ Pontus Swing är lugn och metodisk vilket alltid är det snabbaste sättet att jobba på!” hälsar Sara från Stena Recycling.

Toppenjobb Pontus!
Kontakta michelle.andree@Jobzone.se så skickar vi två biobiljetter till dig.

5 snabba frågor

Månadens fem snabba frågor går till konsulten Christoffer Lidén från Deloitte som hjälper oss på ekonomiavdelningen nu under högsäsongen!

1. Vem är Christoffer Lidén med tre ord?
Glad, idrottsintresserad & nyfiken.
2. Hur länge har du varit på Deloitte?
Har varit på Deloitte i två år nu i sommar.
3. Vad är roligast med ditt jobb?
Det roligaste med att vara konsult är chansen man får att lära känna nya människor och branscher. Jobzone och bemanningsbranschen är mitt fjärde uppdrag. Tidigare har jag varit verksam inom verkstadsindustri, optikbranschen samt medicinbranschen.
4. Vad har du fått för intryck av Jobzone?
Jag har fått ett väldigt gott intryck! Alla jag har träffat hittills har varit otroligt välkomnande och öppna och man märker att bra kultur, både socialt och arbetsmässigt, är en viktig del i framgångskonceptet för bolaget.
5. Visst ska Deloitte vara med på Running for Shelter?
Jag lovar att jobba på det i alla fall!

Christoffer Lidén från Deloitte

Månadens tävling

Vinn lite rosa bubbel att fira in sommarn med!

Det enda du behöver göra för att vara med i utlottningen är att gissa exakt hur många medarbetare Jobzone Sverige kommer att ha anställda den 24 juni.
Maila ditt svar till rolf.smeds@jobzone.se senast den 20 juni.
Den som kommer närmast vinner och om flera skulle gissa rätt lottar vi ut priset.

/ Lycka till!

Förra månadens tävling

Förra månadens tävling vanns av Albert Zeka som gissade att Manchester United utan skadade Zlatan skulle vinna Europa League-finalen på Friends Arena mot Ajax.

Slutresultatet blev som bekant 2-0 till Manchester och Zlatan fick äntligen lyfta en buckla i Europaspelet även om han inte spelade. Albert hade gissat att Manchester skulle vinna med 2-1 och kom med det närmast av alla som skickat ett svar.

Grattis Albert! Manchester United-tröjan är din!

…och så några ord från rekryteringsavdelningen

Glada nyheter från Rekryteringsavdelningen!

Vår härliga och duktiga praktikant Marina Kireeva, som varit på Jobzone i tre månader, kommer att stanna hos oss till sista augusti. Många av er har säkert haft kontakt med henne inför era anställningar, och hon kommer vara behjälplig med lite allt möjligt under hela sommaren. Vi är glada att fortsatt ha dig här Marina!

Ta hand om er och varandra!

Marina Kireeva

Marina Kireeva

Ni missar inga lediga jobb, va?

Till Gate gourmet söker vi omgående 15-20 C-chaufförer, YKB behövs ej.
Uppdraget är på lång tid med möjlighet till anställning hos kund.
Man jobbar skift med en timlön på 162 kr/timme.

Vidare söker vi:

Truckförare (motviktstruck) till Sköndal och Botkyrka med minst 3 månaders anställning.

Lager/butiks personal till Bevego i Roterbro som är ett långtidsuppdrag i minst 1 år.

Hjullastare i Södertälje till Stena Recycling omgående.

Är du intresserad av någon av dessa tjänster eller kan tipsa om någon som är det kan du mejla albert.zeka@Jobzone.se eller ringa mig på 070-7788847.

/ Albert