Kära medarbetare!

Svenskar är mästare på att hylla sina värderingar på jobbet. Genom att hänga upp tavlor på väggarna på arbetsplatsen mässar vi ut våra positiva budskap från väggen. Men oftast för döva öron.

Trots att det står “mod” på väggen på jobbet vågar få medarbetare ifrågasätta när chefen föreslår något flera känner sig frågande till. Istället blir det tyst och någon himlar med ögonen. Istället för att vara levande och aktiva grundbultar i kulturen på jobbet har värdeorden stannat vid att vara just ord. Ord på en vägg som ingen egentligen känner dig delaktig i.

Det är precis detta vi ska motverka på Jobzone. Därför arbetar vi inte med vad vi vill vara, utan vad vi redan är; varma, skapande och reflekterande. Det är det som gjort oss framgångsrika hittills. Vi är stolta över detta och vi ska fortsätta vara det.

Svenskar lägger varje dag 8-9 timmar på jobbet och i snitt endast 5 timmar i hemmet. Lycka kan därför inte enbart vara isolerat till din fritid, hem och familj utan även till den tid du ger till oss. På arbetet! För att du ska må bra i din helhet är det därför ytterst viktigt att du har förutsättningarna för att må bra även på jobbet.

Vi vill tillsammans med er bygga ett företag där vi kan vara säkra på att alla mår bra. Ett företag där våra värdeord skapar en trygghet, ett stöd och en fantastisk atmosfär.

Därför har vi påbörjat ett arbete där vi går på djupet i DIN arbetsglädje. Vi gör detta för att vi är övertygade om att om DU mår bra kommer din arbetsgivare och kollegor också att må bra.

Som arbetsgivare är det vårt ansvar att skapa förutsättningar för detta. Vi tror att vi kan lyckas med det genom att arbeta med kulturen och att se till att atmosfären runt dig är bra.

Men…här kommer ett men. Vi behöver din hjälp på den här resan!

Vi behöver få prata med dig, få höra om din verklighet och se det du ser. Då först kan vi tillsammans bygga upp det nya Jobzone men fortfarande bevara det som är bra med vår historia. Det är när vi lyckas med det som vi tar ner orden från väggarna och istället blir en del av det som är mellan väggarna. Det blir Jobzone!

Med det sagt vill jag bjuda in fem konsulter för Jobzone i arbetet med våra värderingar. Vill du vara en av de som hjälper mig och kulturteamet att säkerställa rätt förutsättningar för alla medarbetare på Jobzone?  Maila mig på kristina.hagstrom-ilievska@jobzone.se om du är intresserad av att delta i arbetet.

”Om du vill gå snabbt, gå själv – om du vill gå långt, gå tillsammans” säger ett känt afrikanskt ordspråk. Med enade krafter kan vi komma längre oavsett vilka mål vi strävar efter.

Med vänliga hälsningar

Kristina Hagström Ilievska

Kultur- och marknadschef, Jobzone Sverige

Kristina Hagström Ilievska

 

Norrköping

Norrköping jobbar för fullt med att täcka upp våra kunders sommarbehov inom transport och svetsindustri. Vi har nu 8 medarbetare hos oss och vi vill hälsa välkommen till Amer, vår senaste Jobzone kollega. Han kommer se till att ni som bor i Nyköpings kommun kan köpa färskt bröd!

Amer

Hälsningar,

Erica och Mark

Jobzone Norrköping

Erica Malmqvist                Mark Somander

Stockholm

Hej!

Mitt bidrag är ett varmt tack till alla härliga kollegor som visar stöd, omtanke och uppmuntran då jag är lite nere för att min man är sjuk och kommer att vara inlagd en lägre tid.

Uppskattar även den snabba omställning vi har gjort rent operativt i Sthlm/Sverige för att tillsammans kraftsamla och göra ”skit till guld”. Det är just nu som vi verkligen trycker våra värdeord i handling. Att vara Skapande, Reflekterande och Varma. Känner att vi definitivt går i rätt riktigt. 😊

Med vänliga hälsningar,

Inga-Lill Payne

Regionchef, Jobzone Stockholm

Inga-Lill Payne

 

Månadens medarbetare

David Söderlund

Månadens medarbetare är David Söderlund som arbetar för vår kund Axess Logistics Sweden AB i Södertälje. David har varit med oss genom varmt och kallt i över 2 år. Han är en mycket uppskattad medarbetare och en fantastisk ambassadör för Jobzone. Tack David!

/ Andreas Jildengran

Nya medarbetare

Tjena, 

Mitt namn är Niklas Östlund och jag är ny Kundansvarig på Jobzone Stockholm sedan 1/4, jag har fått den stora äran att presentera mig i månadens nyhetsbrev.

Vem är Niklas då?
Jag är 25 år född och uppvuxen i Upplands Väsby där jag fortfarande är bosatt. Jag kommer senast från ett annat bemanningsföretag där jag jobbade i 3,5 år som konsultchef innan jag valde att hoppa på resan här på Jobzone.
Fritiden spenderas med min familj,vänner eller i ishallar runt om i Stockholm. Sedan ser jag en väldans massa sport också, där Djurgården är min största passion.
Det har varit en fartfylld och inspirerande första tid på Jobzone och jag har inte ångrat en sekund att jag hoppade på det här tåget.
Nu lägger vi i nästa växel och gasar!

Med vänliga hälsningar,

Niklas Östlund

Kundansvarig

Jobzone Stockholm